Wizz Air intră pe piața zborurilor charter și a zborurilor personalizate

0 3.762

Wizz Air, linia aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa*, anunță că și-a extins serviciul de zbor în sistem charter pentru a oferi zboruri charter interne și internaționale pe piețele actuale ale Wizz Air și nu numai.


Serviciul este disponibil pentru călătoriile de afaceri sau motivaționale, tururi cu mai multe escale și zboruri de repatriere și include un serviciu complet personalizabil.

În aceste vremuri extraordinare, opțiunile de călătorie convenabile au devenit mai importante ca niciodată. Serviciul charter al Wizz Air oferă flexibilitate maximă pentru organizațiile care doresc să transporte grupuri de până la 239 de pasageri, având siguranța de a putea alege serviciul, ruta și programul care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.

Indiferent dacă transportă angajați pentru întâlniri de afaceri, echipe sportive între turnee sau turiști înapoi în țara lor de origine, serviciul charter oferă o soluție convenabilă și personalizabilă pentru orice grup mare.

Wizz Air este cea mai ecologică alegere de călătorie pe care o poate face un pasager, cu serviciul său charter operat printr-o flotă de aeronave A320 și A321 noi și moderne.

Acest lucru, combinat cu o rețea de rute diverse care acoperă Europa și nu numai, precum și cu prețuri competitive, diferențiează cu adevărat Wizz Air față de alte servicii charter.

Aceste zboruri charter personalizate se adaugă la serviciile de repatriere existente ale Wizz Air. Din martie, Wizz Air a operat peste 50 de zboruri de repatriere, transportând peste 3.600 de pasageri spre țările lor de domiciliu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.