Virgin Atlantic va incepe testarea rapidă a pasagerilor ce vor calatori catre Barbados, Antigua sau Grenada.

0 559

Începând cu 9 decembrie, clienții Virgin Atlantic, care zboară către Barbados sau mai departe către Antigua și Grenada, vor efectua un test rapid de COVID-19. Acesta va fi gratuit și se va face înainte de plecarea de pe Aeroportul Heathrow din Londra.

Virgin Atlantic va lansa un program de testare rapidă a pasagerilor pentru a aduna date vitale despre logistica și eficacitatea testelor înainte de plecare.

Programul Virgin Atlanci se va desfășura pe durata a 6 săptămâni

Cu ajutorul testelor rapide efectuate înainte de plecare, programul va colecta date reale pentru a analiza situația din Marea Britanie, mai ales că restricțiile se vor relaxa începând cu 3 decembrie.

Studiile efectuate pe aeroportul Londra Heathrow susțin ultima analiză independentă realizată de Oxera și Edge Health, care arată că toate formele de testare a pasagerilor ar fi mai eficiente decât actuala carantină de 14 zile.

Testul gratuit oferit de Virgin Atlantic va fi făcut de un cadru medical cu până la o oră și 45 de minute înainte de plecare.

Clienții vor primi rezultatul testului în format digital și tipărit în mai puțin de 30 de minute. Dacă rezultatul testului va fi negativ, pasagerii vor putea să continue procesul de îmbarcare.

Lucrând cu guvernul Barbados, Virgin Atlantic va încerca să adauge rezultatele acestui studiu la cele deja existente și efectuate pe Aeroportul Heathrow pentru a înțelege eficacitatea testelor înainte de călătorie.

Rezultatele programului Virgin Atlantic vor contribui la eliminarea carantinei

Barbados se află pe lista verde de călătorie a Regatului Unit datorită nivelului scăzut al cazurilor comunitare de Covid-19. Rezultatele programului vor sprijini reducerea carantinei după sosire, astfel încât clienții să se poată bucura de vacanța, asigurându-se în același timp că destinațiile rămân sigure.

În cazul în care un client decide că nu dorește să participe la testarea din programul Virgin Atlantic, va avea posibilitatea de a rezerva gratuit un alt zbor Virgin Atlantic.

În cazul în care un pasager primește rezultat pozitiv în urma testului, acesta va putea să facă o altă rezervare sau să își anuleze călătoria, fără costuri adiționale.

Primul zbor testat va fi VS186 ce va decola miercuri, 9 decembrie, de pe Aeroportul Londra Heathrow, cu destinația Barbados.

Acest zbor Virgin Atlantic funcționează pe principiul „double drop”, oprindu-se mai întâi pe Aeroportul Internațional Barbados Grantley Adams (BGI), apoi pe aeroportul din Antigua (ANU) și pe aeroportul din Grenada (GND).

Leave A Reply

Your email address will not be published.