Coronavirus: Wizz Air informează pasagerii cu privire la viitoarele călătorii în Israel

0 3.830

Wizz Air dorește să își informeze pasagerii că, din cauza epidemiei de coronavirus din China, autoritățile israeliene au luat următoarele măsuri de securitate și sănătate pentru a reduce răspândirea virusului.Astfel, începând cu ora locală 12:00, 3 februarie 2020, guvernul israelian a implementat măsuri menite să impiedice răspândirea coronavirusului în Israel. Aceste măsuri vor rămâne în vigoare până la o nouă notificare. 

Informare cu privire la călătoriile în Israel

Tuturor pasagerilor, care au vizitat China cu până la 14 zile înainte de plecarea lor spre Israel, li se va refuza intrarea în Israel. Companiile aeriene vor fi obligate să returneze pasagerii în țara de origine / plecare dacă ajung în Israel, iar această condiție nu a fost îndeplinită.

Pasagerii vor fi întrebați despre călătoriile lor anterioare în timpul procedurii de check-in la aeroportul de plecare, iar aceste informații vor fi verificate de către biroul de imigrare atât pe aeroporturile de plecare, cât și pe cele de sosire.

Dacă vă aflați în situația menționată mai sus și decideți să vă anulați / modificați călătoria, vă rugăm să apelați call-center-ul Wizz Air pentru asistență suplimentară.

Notă: Pasagerii care călătoresc cu pașaportul israelian / dețin cetățenie israeliană nu vor fi afectați. Acestor pasageri li se va permite intrarea în Israel și vor primi la sosire instrucțiuni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.