blank

Wizz Air închide baza de la Chișinău și renunță la unele rute!

0 631

Compania maghiară low-cost Wizz Air a decis să-și închidă baza de la Chișinău, de la 1 decembrie 2022. Asta înseamnă că aeronavele sale nu vor mai staționa pe teritoriul Republicii Moldova. Decizia a fost luată pe fondul războiului din Ucraina și a rachetelor ce au traversat spațiul aerian al Moldovei.

După o evaluare minuțioasă a riscurilor și ținând cont de posibila închidere a spațiului aerian din Republica Moldova, ne-am ajustat programul de iarnă pentru perioada 2022-2023 de la Chișinău. Pentru a minimiza perturbările pentru clienții noștri moldoveni, vom modifica operarea majorității zborurilor noastre din / spre Chișinău începând cu 1 decembrie 2022”, se arată în comunicatul companiei.

Până la 30 noiembrie 2022, Wizz Air va continua să opereze zboruri din Chișinău către Austria, Belgia, Cipru, Republica Cehă, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Țările de Jos, Spania și Marea Britanie.

De la 1 decembrie 2022, Wizz Air va opera zboruri către Chișinău din Austria, Republica Cehă, Germania, Italia, Țările de Jos, Spania și Marea Britanie. Zborurile din Chișinău către Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi, Basel-Mulhouse și Torino vor fi suspendate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.