Wizz Air deschide baza de la Timisoara si anunta noi masuri de siguranta

0 17.645

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Update 27 aprilie: Ordonanța militară 10 – zborurile rămân suspendate până pe 14 mai inclusiv

Știrea inițială: Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că este pregătită să-și redeschidă baza de la Timișoara începând cu 1 mai 2020 și măsurile aferente pentru sănătatea și binele pasagerilor pe parcursul procedurii de check-in și la bord.

Reluarea operațiunilor depinde de decizia autorităților de a elimina sau prelungi actualele restricții de zbor către și dinspre România. Dacă se vor păstra restricțiile, redeschiderea bazei va fi amânată. 

Wizz Air deschide baza de la Timișoara

Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță și fără griji, Wizz Air a introdus mai multe măsuri suplimentare de securitate pentru a susține distanțarea socială pe parcursul îmbarcării și un nivel crescut de curățenie la bord.

Ca parte din măsurile de a proteja sănătatea pasagerilor și echipajului, călătorii ar trebui să efectueze check-in-ul și orice achiziție de servicii on-line, cum ar fi plata pentru bagaje adiționale, pentru a reduce orice interacțiune care nu este esențială la aeroport. 

Echipajul de cabină va purta măști și mănuși pe toată durata zborului și va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager. Cumpărăturile la bord sunt permise și se recomandă ca plata să se facă prin mijloace contactless pentru a reduce la minimum contactul fizic. 

Wizz Air va continua procedura sa strictă de curățenie zilnică, întreaga aeronavă fiind dezinfectată peste noapte conform recomandărilor în vigoare. 

Începând cu mai 2020, zborurile din Timișoara spre Bruxelles Charleroi (Belgia) din 5 mai, Paris Beauvais (Franța) din 12 mai, Barcelona El Prat (Spania) de la 1 mai, Dortmund (din 4 mai), Frankfurt Hahn (din 7 mai) (Germania), Roma Ciampino (Italia) din 5 mai, Londra Luton (Marea Britanie) de la 1 mai vor fi reluate dacă nu vor exista noi restricții. 

Așa cum v-am anunțat, Wizz Air a dat drumul la zerverări pentru zboruri începând cu 1 mai 2020.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.