Wizz Air continuă să sprijine cetățenii ucraineni cu încă 100 000 de bilete gratuite

0 301

Wizz Air a anunțatcă va oferi 100.000 de bilete gratuite* cetățenilor ucraineni pentru toate zborurile continentale din Europa și Marea Britanie operate de Wizz Air Hungary și Wizz Air UK. Biletele gratuite vor fi disponibile pentru călătorii între 15 septembrie și 8 decembrie 2022 pentru a ajuta ucrainenii să ajungă la destinațiile dorite. Biletele gratuite sunt disponibile pe un total de 800 de rute.

Cetățenii ucraineni care doresc să rezerve un zbor în cadrul acestei scheme de bilete gratuite pot face acest lucru vizitând https://wizzair.com/#/rescue. Călătorilor li se va cere să furnizeze numărul pașaportului ucrainean în momentul rezervării și li se va cere, de asemenea, să prezinte pașaportul ucrainean și viza/documentele de călătorie necesare la check-in.

Numărul indicat de bilete gratuite (100.000) la prețul de 0 EUR se aplică până la expirarea disponibilității pentru zborurile selectate cu plecare între 15 septembrie și 8 decembrie. Este inclus un bagaj de mână (max: 40x30x20cm). Trolerele și bagajele de cală sunt supuse unor taxe suplimentare.

József Váradi, Chief Executive Officer al Wizz Air, a declarat: „Wizz Air este o companie aeriană importantă pentru Ucraina și suntem aici pentru a continua să sprijinim în orice mod putem în aceste vremuri dificile. Scopul nostru este să atenuăm greutățile cetățenilor ucraineni”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.