Wizz Air anunță rute noi din Mykonos, Grecia. Vezi destinațiile!

0 2.200

Wizz Air continuă să ne uimească în fiecare zi. Anunță rute noi pe bandă rulantă. Până acum, Wizz Air a anunțat: Baza Wizz Air la Sankt Petersburg; Bază Wizz Air la Dortmund; Bază Wizz Air la Bacău; Baza Wizz Air la Tirana; Bază Wizz Air la Milano Malpensa; Baza Wizz Air la Larnaca.

Pe lângă numeroase baze, Wizz Air a anunțat peste 150 de rute noi, inclusiv aproximativ 40 de rute noi din / spre România. Și expansiunea Wizz Air continuă.

Wizz Air anunță rute noi din Mykonos

Astăzi vă prezentăm rutele din Mykonos spre Viena (11 august); Sofia (4 august); Budapesta (4 august); București (11 august); Katowice (4 august); Gdansk (4 august).

Toate acestea sunt rute sezoniere, menite să acopere cerere turistică dintre Europa Centrală și de Est și Mykonos, Grecia. Din cauza pandemiei, multe chartere au fost anulate

Mykonos este o insulă din arhipelagul grecesc, parte a Cicladelor, situată între Tinos, Syros, Paros și Naxos. Insula are o suprafață de 85,5 kilometri pătrați, iar cel mai înalt punct este la 341 metri altitudine. Insula este presărată cu taverne elegante, cafenele cochete și cu numeroase locuri pentru distracție. Matoyanni Street, cea mai cunoscuta strada din Mykonos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.