Wizz Air anunță programul de iarnă 2021 – 2022. Tarifele pornesc de la 99 lei/segment.

0 2.321

Wizz Air anunță programul de iarnă pentru 2021 (octombrie 2021 – martie 2022) operat de pe toate aeroporturile din România. Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse către cele mai atractive țări și orașe din Europa. Tarifele încep de la 99 RON / 19,99 EUR și biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

În primele două săptămâni de la publicare, noul program de iarnă va fi disponibil doar pentru membrii WIZZ Discount Club, iar după această perioadă oricine poate rezerva o vacanță binemeritată într-una dintre destinațiile însorite de iarnă precum Abu Dhabi, Tel Aviv sau Malta.

Vacanțele școlare pot oferi, de asemenea, oportunități excelente de city break pentru familii către destinații captivante, cum ar fi Londra, Roma, Paris, Billund, Stockholm sau Copenhaga. Va puteți planifica orice tip de vacanță, la munte sau la mare, rețeaua Wizz Air fiind foarte ofertantă cu privire la destinațiile deservite cu zboruri din Romania.

Pe lângă posibilitatea de a personaliza experiența de călătorie, Wizz Air oferă călătorilor și o opțiune de flexibilitate ridicată prin serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecție. Astfel, aceștia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

În prezent, Wizz Air are zboruri din / spre 11 aeroporturi din Romania: Bacău, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timișoara și Târgu Mureș.

Leave A Reply

Your email address will not be published.