Wizz Air anunță o extindere majoră în Arabia Saudită

0 288

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, lansează 20 de rute noi interesante de la București, Budapesta, Catania, Larnaca, Milano, Napoli, Roma, Sofia, Tirana, Veneția și Viena către Riyadh, Jeddah și Dammam în Regatul Arabiei Saudite. 

Zboruri Wizz Air din București spre Jeddah și Riyadh

Wizz Air introduce noi oportunități de călătorie la tarife ultra-scazute între Europa și Arabia Saudită. Biletele pentru toate rutele sunt deja puse în vânzare pe wizzair.com și pe aplicația mobilă a companiei aeriene, cu tarife care încep de la 54,99 EURO/segment.

Zboruri Wizz Air din Arabia Saudita

Noile rute vor spori în mare măsură prezența Wizz Air în Arabia Saudită, ceea ce va stimula sectorul turistic în creștere și va contribui la programul Vision 2030 pentru a tripla traficul de pasageri al țării până în 2030. Doar această extindere va aduce peste un milion de călători suplimentari în Arabia Saudită, anul viitor.

Wizz Air a semnat un Memorandum de Înțelegere (MoU) cu Ministerul Investițiilor pentru Regatul Arabiei Saudite. Memorandumul de înțelegere este o inițiativă a Ministerului Turismului, menită să îmbunătățească dezvoltarea Sectorului Turismului Saudit. Reflectă o viziune comună între părți asupra potențialului pe care Wizz Air l-ar putea aduce Regatului pentru a stimula cererea turistică, aducând astfel o contribuție semnificativă la creșterea planificată a Arabiei Saudite.

Reducerea restricțiilor COVID-19 și eliminarea cerințelor de testare PCR pentru călătorii vaccinați a simplificat din nou călătoriile, permițând mai multe călătorii spontane în străinătate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.