Wizz Air anunță extinderea operațiunilor de la Sankt Petersburg

0 750

Wizz Air a anunțat extinderea operațiunilor din Rusia prin lansarea a patru noi rute de la Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg,. Noile destinații sunt: București, Sofia, Vilnius și Bratislava. Operațiunile vor debuta în iunie și iulie 2020. Pasagerii pot deja să-și planifice călătoriile și să rezerve bilete pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației pentru smartphone WIZZ la tarife ce încep de la doar 29.99 EUR/segment.

Primul zbor Wizz Air a decolat de la Sankt Petersburg în 2017 și până în prezent WIZZ a transportat peste 200.000 de pasageri. Oferind deja zboruri low-cost către Londra Luton și Budapesta, Wizz Air continuă să-și diversifice rețeaua de rute pe aeroportul Pulkovo.

Orarul zborurilor Bucuresti – Sankt Petersburg cu Wizz Air (click)

Cu zborurile recent anunțate către București, Sofia, Vilnius și Bratislava, WIZZ aduce pasagerilor oportunități și mai interesante de călătorie la prețuri accesibile și continuă să stimuleze turismul din regiune.

4 rute noi de la Sankt Petersburg

Conectând Rusia cu România, Bulgaria, Lituania și Slovacia, Wizz Air oferă acum un total de 10 rute către 6 țări. Cu o flotă compusă din aeronave Airbus A320, A321ceo și A321neo, compania aeriană va oferi zboruri accesibile și sustenabile din Sankt Petersburg.

Sankt Petersburg sau “Veneția Nordului”, nume ce i se datorează numeroaselor canale și poduri impresionante de pe râul Neva (orașul numără aproximativ 800 de poduri), este cunoscut ca fiind și “orașul palatelor”.

Cele mai noi rute Wizz Air, care au fost anunțate de la Sankt Petersburg

Destinație Zile de operare Zi de start Tarife
Bratislava luni, miercuri, vineri, duminică 1 iunie 2020 EUR 29.99
Vilnius miercuri, duminică 3 iunie 2020 EUR 29.99
București luni, miercuri, vineri 1 iulie 2020 EUR 29.99
Sofia marți, joi, sâmbătă 2 iulie 2020 EUR 29.99

Despre Sankt Petersburg

Nu mai puțin de 7 palate și mai mult de 50 de case imperiale sunt printre cele mai vizitate obiective turistice ale orașului și împrejurimilor. Centrul istoric al Sankt Petersburgului, numit, uneori, și muzeul în aer liber al neoclasicismului, a fost primul loc din patrimoniul rusesc înscris pe lista UNESCO.

Imaginea maiestuoasă a orașului este datorată detaliilor arhitecturale variate: bulevarde lungi și drepte, spații vaste, grădini și parcuri, garduri decorative din fier forjat, monumente și sculpturi decorative.

Leave A Reply

Your email address will not be published.