Wizz Air anunță 4 rute noi în Italia, din iunie 2021

0 2.811

Wizz Air anunță noi rute în Italia. Pe lângă noua bază Wizz Air din Palermo și cele 7 rute aferente bazei, transportatorul low-cost maghiar anunță și 4 rute noi în Italia, mai exact din Bologna, Pisa, Milano Malpensa și Catania.

Rețeaua extinsă a Wizz Air va sprijini economia Italiei și va face legături cu destinații din ce în ce mai așteptate. Noile rute interne vor permite pasagerilor să călătorească în interiorul Italiei într-un mod sustenabil și sigur.

Noile rute Wizz Air din Italia

RUTĂZILEDE LA*ÎNCEPÂND CU
BOLOGNA – BRINDISIluni, miercuri, vineri, duminică9.99 EUR2 iunie 2021
PISA – BRINDISIluni, joi, sâmbătă9.99 EUR1 iunie 2021
MILANO MALPENSA – CAGLIARIzilnic9.99 EUR1 iunie 2021
CATANIA – PISAluni, miercuri, joi, vineri, duminică9.99 EUR2 iunie 2021

Din 2004, odată cu primul zbor operat pe ruta Bergamo spre Katowice, și până în prezent, Wizz Air a transportat peste 40 de milioane de pasageri din și spre Italia.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat: „După 17 ani de operațiuni îndeplinite cu succes în Italia, sunt încântat să anunț deschiderea celei de-a patra baze în Palermo. Anunțul de astăzi dovedește angajamentul de a ne dezvolta prezența în Italia și de a oferi oportunități de călătorie mai accesibile, odată cu menținerea celor mai înalte standarde în ceea ce privește protocoalele noastre de igienă. Aeronavele noastre de ultimă generație, precum și măsurile de protecție sporite vor asigura cele mai sigure condiții sanitare posibile pentru călători. Wizz Air operează cea mai nouă și mai eficientă flotă de aeronave din punct de vedere economic din Europa, cu cel mai redus impact asupra mediului. Expansiunea Wizz Air le va oferi mai multe oportunități turistice și va contribui la recuperarea economiilor locale, în special la revenirea industriei turismului.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.