blank

Wizz Air aniversează 10 ani de zboruri de la Craiova!

0 175

compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, sărbătorește astăzi cea de-a 10-a aniversare a primului zbor WIZZ de pe aeroportul din Craiova către Milano, operat în 13 mai 2013, ridicând standardul opțiunilor de călătorie cu avionul accesibile și de încredere în regiune.

Pentru a marca aniversarea, Wizz Air oferă o promoție specială. Un pasager norocos ce călătorește pe zborurile dintre Craiova și Milano va fi selectat aleatoriu și va primi un voucher de 100 EUR, care poate fi folosit pentru produsele și serviciile Wizz Air.

Wizz Air a continuat să se dezvolte și și-a extins operațiunile prin deschiderea unei baze la Craiova, în octombrie 2015.

Cu o flotă modernă, compania aeriană operează deja 10 rute către 6 țări de pe Aeroportul Craiova și a transportat mai mult de 3 milioane de pasageri în ultimii 10 ani de operațiuni. În prezent, Wizz Air operează zboruri regulate din Craiova către Bruxelles, Billund, Paris, Köln, Bologna, Milano, Roma, Torino, Barcelona, Madrid, Birmingham și Londra.

Mai mult decât atât, în 2023 Wizz Air va oferi peste 640.000 de locuri pentru pasagerii din Craiova, contribuind la dezvoltarea economiei locale și stimulând piața locală de muncă în aviație și în sectorul turismului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.