blank

Wizz Air Abu Dhabi va zbura spre Maldive și Kuwait

0 821

Wizz Air Abu Dhabi, compania aeriană națională cu tarif ultra-redus din Emiratele Arabe Unite, anunță astăzi că va lansa două noi rute din Abu Dhabi către paradisul idilic al insulei Maldive și a cincea destinație cheie a companiei aeriene în Golf, Kuweit. Noile rute vor oferi călătorilor ocazia să exploreze destinații minunate, demonstrând ambiția companiei aeriene de a asigura turiștilor și rezidenților din Emiratele Arabe Unite și din regiune opțiuni de călătorie accesibile, la prețuri avantajoase. Biletele sunt acum disponibile pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil de la 99 AED pentru Kuweit și 319 AED pentru Maldive.

Wizz Air va zbura spre Maldive

Din octombrie, Wizz Air va opera zboruri de patru ori pe săptămână, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, de la Abu Dhabi către Male, principalul aeroport internațional din Maldive. Situate în Oceanul Indian, insulele Maldive reprezintă o destinație de vacanță de neegalat, oferind plaje cu nisip alb, apusuri de soare spectaculoase și recife colorate pline de animale marine. Cu o vreme tropicală pe tot parcursul anului, acest paradis pitoresc promite o evadare din viața de zi cu zi. Pentru cei care doresc să descopere tot ceea ce au de oferit insulele, noua rută a Wizz Air oferă noi opțiuni de călătorie la prețuri accesibile pentru cei din Emiratele Arabe Unite și pentru pasagerii ce călătoresc dinspre Europa Centrală și de Est prin rețeaua Wizz Air.

Wizz Air va zbura spre Kuwait

Zborurile către Kuwait, situat în colțul de nord-vest al Golfului Persic, vor opera zilnic din Abu Dhabi, oferind călătorilor posibilitatea de a experimenta tradițiile arabe autentice și de a descoperi istoria unică a locului. Orașul Kuwait găzduiește unele dintre cele mai importante atracții turistice din Kuwait, cum ar fi Centrul Cultural Sheikh Jaber Al-Ahmad, Marea Moschee a Kuwaitului și Centrul Cultural Sheikh Abdullah Al Salem. Orașul este cunoscut și pentru Souq Al Mubarakiya, una dintre cele mai vechi piețe din țară.

Odată cu cele două noi rute, Wizz Air Abu Dhabi va zbura către un total de 34 de destinații la distanțe de cinci ore față de Abu Dhabi, lansate de la apariția companiei aeriene în ianuarie 2021. Sosirea celei de-a cincea aeronave la sfârșitul acestui an va asigura operarea zborurilor către Kuweit și Maldive cu o aeronavă Airbus A321neo nou-nouță, cu cea mai mică amprentă asupra mediului. Extinderea de astăzi a rețelei subliniază angajamentul pe termen lung al Wizz Air de a oferi tarife ultra-reduse către o varietate de destinații din Abu Dhabi, stimulând în același timp economia locală și piața muncii.

Situat strategic în Emiratele Arabe Unite, Wizz Air Abu Dhabi oferă opțiuni de călătorie ieftine și eficiente către Alexandria (Egipt), Almaty (Kazahstan), Amman (Iordania), Aqaba (Iordania), Atena (Grecia), Baku (Azerbaijan), Belgrad (Serbia), București și Cluj-Napoca (România), Dammam (Arabia Saudită), Kuweit City (Kuwait), Kutaisi (Georgia), Manama (Bahrain), Male (Maldive), Muscat (Oman), Nur Sultan (Kazahstan), Salalah (Oman), Santorini (Grecia), Sarajevo (Bosnia), Sohag (Egipt), Tel-Aviv (Israel), Tirana (Albania) și Erevan (Armenia), printre altele.

Relaxarea restricțiilor COVID-19 și eliminarea cerințelor de testare PCR pentru călătorii vaccinați a simplificat călătoriile, oferind mai multe ocazii spontane de călătorie.

Compania aeriană deține o flotă nouă compusă din patru aeronave Airbus A321neo de ultimă generație, care asigură un consum de combustibil, emisii și o amprentă sonoră extrem de reduse. Wizz Air Abu Dhabi are cea mai mică amprentă de mediu dintre concurenții săi din regiune, evidențiind angajamentul pe termen lung al companiei aeriene față de sustenabilitate.

Pentru o garanție în plus în această perioadă incertă, pasagerii își pot rezerva bilete cu încredere, datorită WIZZ Flex. Cu WIZZ Flex, pasagerii își pot anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

RUTĂZILE DE OPERAREÎNCEPÂND CUDE LA
Abu Dhabi – Malemarți, joi, sâmbătă, duminică4 octombrie 2022AED 319
Abu Dhabi – Kuwaitzilnic30 octombrie 2022AED 99
Leave A Reply

Your email address will not be published.