fbpx Wizz Air a transportat 100 de milioane de pasageri

Wizz Air a transportat 100 de milioane de pasageri

1 339
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Wizz Air sărbătorește astăzi atingerea celui mai important moment de referință de până acum, cu 100 de milioane de pasageri transportați în ultimii 11 ani, prin intermediul serviciilor sale low-cost. Pasagerul cu numărul 100 milioane a călătorit astăzi pe ruta WIZZ dintre Londra-Luton și Varșovia, iar pentru a aniversa acest prag WIZZ le-a oferit tuturor pasagerilor de la bord un zbor gratuit.

We are almost there!We are almost there!

Posted by wizzair.com on Monday, October 19, 2015

Peste 22 de milioane de pasageri din totalul celor care au călătorit cu Wizz Air în ultimii 11 ani au zburat pe una dintre rutele din România ale companiei. Ca răspuns la popularitatea în creștere a tarifelor sale reduse, Wizz Air a îmbunătățit constant serviciile pentru clienți. Recent, compania aeriană a introdus alocarea de locuri în avion, iar pentru pasagerii care aleg îmbarcarea prioritară posibilitatea de a transporta încă un bagaj personal alături de bagajele lor de mână.

Wizz Air sărbătorește acest prag istoric de 100 de milioane de pasageri prin reducerea cu 20% a tuturor tarifelor pe toate rutele pentru rezervările prin WIZZ Discount Club efectuate azi și mâine.

100 milioane de pasageri – date și cifre

5.87 milioane de copii* transportați (* cu vârste între 2 – 14 ani)
657.121 decolări
138 de ani petrecuți în aer (în ore de zbor)
842.847.278 kilometri zburați
pasageri de 245 de naționalități diferite

József Váradi, CEO Wizz Air, a declarat: “Am operat primul nostru zbor în 2004 între Polonia și Marea Britanie, și astăzi, 11 ani mai târziu, vom celebra un total de 100 de milioane de pasageri transportați din peste 110 aeroporturi în peste 38 de țări. Sunt mândru să lucrez cu o echipă formată din mai mult de 2.400 de profesioniști, unii dintre cei mai buni din industrie, pentru furnizarea constantă de tarife incredibil de mici pe piata. Pragul de 100 de milioane de pasageri atins astăzi s-a realizat printr-o disciplină a costurilor și prin transferul economiilor realizate către clienții noștri sub forma tarifelor scăzute și a unui serviciu de excepție. Experiența de călătorie WIZZ va consta în continuare în tarife scăzute și propunerea unui serviciu care permite adăugarea caracteristicilor de confort care satisfac nevoile de călătorie ale clienților noștri. Aștept cu nerăbdare să oferim mai multe rute noi, mai multe zboruri și mai multe oportunități pasagerilor noștri.”

1 comentariu
  1. […] Citiţi: Wizz Air a transportat 100 de milioane de pasageri […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.