Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Wizz Air a suspendat toate zborurile spre Turcia

0 744

Potrivit sistemului de rezervări, Wizz Air a suspendat toate zborurile spre Turcia până la finalul lunii martie 2022. O decizie similară a fost luată de compania britanică EasyJet. Situația pandemică incertă și menținerea Turciei pe zona roșie au dus la descurajarea călătoriilor în această țară.

Conform sistemului de rezervări, zborurile Wizz Air din Londra, Roma și Doncaster/Sheffield spre Dalaman, Bodrum și Antalya sunt programate din 27 martie 2022. Mai exact Wizz Air va zbura din Roma spre Antalya începând cu 27 martie, iar din Londra spre Antalya se va zbura începând cu 29 martie.

Ruta Bodrum – Roma Fiumicino va fi reluată începând cu 27 martie, iar zborurile din Dalaman spre Londra și Doncaster vor debuta pe 27 martie.

Pentru sezonul estival 2021, Wizz Air ceruse aprobarea de zbor din Cluj, Iași și București spre Antalya. Avizul a fost favorabil din partea autorităților, dar zborurile nu au mai început. Să sperăm că 2022 va aduce zboruri directe frecvente între România și destinațiile de vacanță din Turcia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.