Wizz Air a solicitat aprobare pentru zboruri din Cluj, Iași și București spre Antalya

0 1.676

Pe 16 aprilie 2021, Wizz Air a solicitat aprobare pentru zboruri din Cluj, Iași și București spre Antalya. Conform solicitărilor înainte de Wizz Air, cele 3 rute vor fi sezoniere, cu potențiale zboruri în perioada 12 iunie – 26 octombrie. Toate 3 rutele vor fi onorate cu câte două zboruri săptămânale, operate cu avioane Airbus A320 de 180 de locuri înmatriculate în Ungaria. Mai jos aveți cele 3 solicitări înainte de Wizz Air către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Conform informațiilor furnizate de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, transportatorii aerieni stabiliți în România sunt invitați ca, în termen de 15 zile de la publicarea acestui anunț, să depună cereri pentru a fi desemnați în vederea operării pe rutele: București – Antalya  și retur, Cluj – Antalya și retur, Iași – Antalya și retur.

Cererile vor conține informațiile prevăzute la Art.3, alin. 5 din Regulamentul privind desemnarea transportatorilor aerieni comunitari în vederea operării serviciilor aeriene în conformitate cu prevederile acordurilor privind serviciile aeriene încheiate de România cu state care nu sunt membre ale Uniunii Europene, aprobat prin OMT nr. 269/2007.

Rămâne de văzut dacă aceste solicitări se vor concretiza și suntem curioși dacă Blue Air, TAROM, Animawings vor fi interesate de operarea unor zboruri frecvente pe aceaste rute. Până în prezent, toate zborurile operate din România spre Antalya au avut stat de zbor charter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.