Wizz Air a sărbătorit 50 de milioane de pasageri transportați în România

0 1.218

WIZZ își extinde în permanență rețeaua din România. În urmă cu doar o lună compania a anunțat noi destinații. Vorbim de rutele București – Londra Southend și București – Edinburgh. Ieri, pe 19 septembrie, Wizz Air a anunțat și ruta București – Lyon.

Totodată, Wizz Air a anunțat că va aloca o nouă aeronavă Airbus A321 bazei de la București, prilej cu care va crește frecvențele pe mai multe rute. Printre destinațiile norocoase regăsim Torino, Milano și Tel Aviv.

Angajamentul Wizz Air față de clienții din România este subliniat și de creșterea puternică pe celelalte nouă aeroporturi românești. Cu o rețea de 148 de rute din România, WIZZ va avea la vânzare aproape 11 milioane de locuri pe zborurile sale din România în 2020. Reprezintă o creștere cu 10% de la an la an.

50 de milioane de pasageri transportați în România

Operațiunile WIZZ din România nu oferă doar acces la cele mai mici tarife între România și restul Europei, ci stimulează și piața locală a locurilor de muncă din sectoarele aviației și turismului, sprijinind peste 7.400 de locuri de muncă în industriile asociate din toată țara.

Odată cu cea mai recentă extindere a flotei sale locale, în 2020, Wizz Air va avea 28 de aeronave alocate bazelor din România și peste 1.000 de angajați, care oferă servicii excelente pe fiecare zbor.

Wizz Air oferă acum 148 de rute către 20 de țări de pe zece aeroporturi românești și a sărbătorit recent pasagerul cu numărul 50 de milioane transportat în România și pasagerul cu numărul 20 de milioane transportat în București. Ambii au zburat din / spre București și au primit din partea companiei câte un voucher în valoare de 250 de euro pentru zboruri Wizz Air.

pasager-20-milioane-wizz-air

Wizz Air a fost numită Cel mai bun transportator aerian low-cost în 2019. Premiul a fost decernat în cadrul galei Aviation Industry Awards Europe, parte a Air Convention Europe 2019 din Vilnius, pe 17 septembrie.

Distincția se numără printre cele mai importante și prestigioase premii din industria de aviație. Peste 150.000 de oameni votează pentru companii comerciale din toată lumea. Performanța Wizz Air a fost recunoscută prin acordarea premiului Cel mai bun transportator aerian low-cost

Leave A Reply

Your email address will not be published.