Wizz Air a sărbătorit 1 milion de pasageri pe rutele Bucureşti – Roma şi Bucureşti – Londra

4 674

Pe 28 iunie 2013, Wizz Air a sărbătorit pragul de 1 milion de pasageri pe două dintre cele mai populare rute de pe reţeaua disponibilă din România.

_MG_6898

De la inaugurarea operaţiunilor în România, Wizz Air a transportat 1 milion de pasageri pe ruta Bucureşti – Roma. Pentru a sărbători acest prag, Dl. Roberto Fiorini din Roma, pasagerul cu numărul 1 milion a fost recompensat vineri, la poarta de îmbarcare de pe Aeroportul Otopeni cu un voucher de călătorie Wizz Air.

Iniţial dl. Roberto Fiorini nu şi-a auzit numele în timpul anunţului şi a fost destul de suprins la aflarea veştii. Angajat al UniCredit Ţiriac Bank, dl. Fiorini călătoreşte aproape săptămânal în România, în timp ce familia sa locuieşte în Italia.

„Folosesc de ceva vreme serviciile Wizz Air pentru călătoriile mele, care vor creşte şi mai mult acum că voi încerca să devin şi pasagerul cu numărul două milioane pe această rută”

, a spus Roberto Fiorini.

Pragul de 1 milion a fost atins şi pe ruta Bucureşti – Londra. Pasagerul cu numărul 1 milion este micuţul Patrick Ioan Burlacu, născut acum 3 luni fiind şi primul lui zbor. Tatăl său, Cătălin Burlacu, foarte fericit şi a declarat:

“Locuiesc şi muncesc în Marea Britanie iar Patrick a fost născut acolo, aceasta fiind prima lui călătorie în Bucureşti pentru a-şi cunoaşte bunicii şi restul familiei pe care o are în România. Suntem foarte fericiţi să avem un fiu atât de norocos”.

În exclusivitate, Airlines Travel vă prezintă imagini de la marele eveniment. Tânărul Patrick Ioan nu era obişnuit cu bliţurile, dar a stat cuminte şi ne-a zâmbit. Un bebe norocos!

Londra Luton şi Roma Ciampino sunt două dintre cele mai populare rute operate de Wizz Air din România. Biletele pentru aceste rute încep de la 129 lei/segment şi pot fi rezervate pe wizzair.com.

4 Comentarii
 1. Mircea says

  Nu mai spuneti IN EXCLUSIVITATE doar pentru a atrage atentia. Tipic romanesc! Daca nu stiti ce inseamna cuvantul vedeti in DEX. Am mai vazut imaginile astea cu Wizz Air si pe alte site-uri din Romania, deci nu sunt in exclusivitate!

  1. Sorin Rusi says

   Airlines Travel a fost singura publicatie prezenta la eveniment. Iar ca fotografi, am fost eu si un reprezentant Wizz Air. Insa imaginile care au fost date in presa, in special imaginea cu bebelusul, a fost facuta de mine :). Deci am dreptul sa spun „in exclusivitate”.

   1. Sorin Rusi says

    Plus ca in presa nu vei vedea alte fotografii cu bebelul castigator, in afara de cea data pe comunicat. Iar eu mai sus am pus 5 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.