blank

Wizz Air a reluat zborurile din /spre Londra Luton. Primul zbor a fost pe ruta Sofia – Londra.

0 43.324

După o perioadă de pauză cauzată de pandemia cu noul coronavirus, Aeroportul Internațional Londra – Luton a început să se anime. La primele ore ale dimineții zilei de vineri, 1 mai 2020, aproximativ 100 de persoane au ajuns în Marea Britanie pe zborul Sofia – Londra Luton, operat de Wizz Air.

Și pe zborul de retur a fost forfotă, semn că oamenii doresc să călătorească. Conform unor publicații din Marea Britanie, primii pasageri nu au fost turiști, cu lucrători sezonieri. Aceștia vor ajunge la fermele de fructe și legume din Marea Britanie. Alții vor lucra pe șantier sau în fast food-uri.

Wizz Air a reluat zborurile din /spre Londra Luton

Au fost, de asemenea, membri ai familiilor britanico-bulgare, care au fost prinși în Bulgaria odată cu extinderea pandemiei de COVID-19, iar granițele s-au închis.

Toți pasagerii au purtat măști conform noilor măsuri luate de Wizz Air. Gradul de încărcare al aeronavei nu a depășit 50%, iar distanțarea socială la bord s-a făcut foarte ușor. Regulile de distanțare socială s-au respectat și în aeroporturi. Pasagerii sosiți de la Sofia au fost așteptați de angajatorii lor.

Wizz Air a reluat zborurile din /spre Londra Luton

Vineri, pe 1 mai 2020, au fost programate 3 zboruri să ajungă la Londra, 2 dintre acestea fiind de la Sofia. Al 3-lea zbor a fost pe ruta Budapesta – Londra și retur.

Printre zborurile de vineri trebuiau să fie și cele din / spre destinațiile din România, însă guvernul de la București a emis Ordonanța Militară 10 și zborurile spre Marea Britanie au fost suspendate până pe 14 mai.

Acestea fiind spuse, noi vă dorim ”Cer Senin!” și zboruri liniștite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.