Wizz Air a reluat zborurile din Belgrad, de la 1 iunie

Wizz Air a reluat zborurile din Belgrad, de la 1 iunie

0 3.830

Începând cu 1 iunie 2020, Wizz Air și-a redeschis baza de la Belgrad și a început să zboare spre Karlsruhe / Baden-Baden, Hanovra, Memmingen / Munich West, Dortmund (Germania), Malmo, Stockholm Skavsta, Gothenburg Landvetter (Suedia), Basel-Mulhouse-Freiburg (Elveția), Eindhoven (Olanda) și Londra Luton (Marea Britanie).

Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță și fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord.

Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in și achizii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare. Scopul este acela de a reduce interacțiunea neesențială la aeroport. În încercarea de a stopa răspândirea posibilelor infecții, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât și al debarcării. Masca trebuie purtată pe nas și gură și este obligatorie pe toată durata zborului.

Aeronavele Wizz Air sunt echipate cu filtrele HEPA, care pot reține până la 99.97% din impuritățile din aer, inclusiv virusuri și bacterii. Aeronavele Wizz Air sunt dezinfectate la fiecare 24 de ore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.