Austrian Airlines reia zborurile lung-curier (lungi) începând cu 1 iulie. Vezi primele destinații!

0 766

Austrian Airlines se pregătește de marea reluare a operațiunilor. După 90 de zile de pauză, Austrian Airlines a anunțat reluarea zborurilor începând cu 15 iunie 2020. Focusul este pe destinațiile europene și Tel Aviv.

Planul operațional cuprinde 40 de destinații până la finalul lunii iunie. Urmând ca de la 1 iulie să reia zborurile și spre alte destinații europene: Bologna, Florența, Moscova, Podgorica, Roma, Sibiu, Veneția, Cairo și Zagreb. Plus câteva destinații de vacanță: Chania, Corfu, Heraklion, Karpathos, Kos, Rodos, Santorini și Zakynthos.

Și tot de la 1 iulie, Austrian Airlines are în plan reluarea zborurilor lung-curier (lungi) spre Bangkok, Chicago, New York și Washington. Primul zbor lung-curier va fi operat pe 1 iulie, având ca destinție New York.

Vă reamintim că zborurile București – Viena vor fi reluate din 18 iunie. Iar zborurile Sibiu – Viena vor fi reluate din 7 iulie. În teorie, după data de 1 iulie, se va putea călători din București (după data de 7 iulie din Sibiu) spre Bangkok, Chicago, New York și Washington via Viena cu Austrian Airlines. Este foarte important să vă documentați cu privire la restricțiile de călătorie și de intrare în țara de destinație!

Leave A Reply

Your email address will not be published.