Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Wizz Air a lansat „WIZZ Xtra Space” pe zborurile spre Dubai

0 300

Wizz Air a anunţat o nouă ofertă specială pentru toţi pasagerii care călătoresc pe rutele recent lansate către şi de la Dubai/Abu Dhabi (Dubai World Central Airport).

WIZZ_Xtra_Space

Noua opţiune WIZZ Xtra Space oferă pasagerilor un confort suplimentar atunci când călătoresc pe cele mai lungi rute Wizz Air de la Kiev, Budapesta, Sofia şi Bucureşti către Dubai World Central. Prin alegerea opţiunii WIZZ Xtra Space, pasagerii vor avea acces la rândurile selectate unde unele locuri au rămas libere şi vor putea astfel călători având  mai mult spaţiu şi confort. Toţi pasagerii care vor opta pentru WIZZ Xtra Space au dreptul automat la îmbarcare prioritară. Noua opţiune este disponibilă acum pe wizzair.com pentru 10 Euro (preţ pe segment pentru WIZZ Xtra Space).

Daniel de Carvalho de la Wizz Air a declarat:

“Wizz Air îşi ţine din nou promisiunea şi oferă un nou serviciu inovator şi orientat către client, fără a suprasolicita bugetele călătorilor. Clienţii noştri au deja posibilitatea de a rezerva locuri cu spaţiu suplimentar pentru picioare; pachete premium care includ opţiuni de confort variate şi serviciul nostru de business WIZZ Flex care permite schimbarea datei și a rutei, la rezervările deja existente. Acum adăugăm serviciul Wizz Xtra Space disponibil pentru cele patru rute către Dubai/Abu Dhabi cât şi serviciul de îmbarcare prioritară cu doar 10 Euro! V-aţi săturat de toamna rece şi ploioasă? Rezervaţi astăzi un zbor cu Wizz Air către exoticele Emirate Unite Arabe pe wizzair.com, adaugaţi opţiunea WIZZ Xtra Space şi călătoriţi cu un plus de confort, către primele destinaţii  însorite de iarnă”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.