blankblank

Wizz Air a investit 15 milioane Euro într-un centru de pregătire la Budapesta

0 1.263

Wizz Air a anunţat deschiderea unui centru de training în Budapesta, începând cu martie 2013. Centrul de pregătire Wizz Air va cuprinde un simulator de zbor A320, complet şi modern, o reprezentare a facilităţilor cabinei şi un instructaj în caz de incendiu, reprezentând o investiţie de 15 milioane Euro pentru o perioadă de 10 ani. Echipamentul modern se va afla la Aeroportul din Budapesta şi va permite Wizz Air să-şi desfăşoare 90% din trainingurile echipajului la Budapesta. Operarea noului centru de training va crea locuri de muncă atât în sectorul aviatic cât şi în industria turistică din Budapesta.

Wizz Air

Pentru acest centru modern de pregătire şi simulatorul de zbor din Budapesta, Wizz Air colaborează cu FSC (Flight Simulation Company), companie specializată în traininguri de zbor din Amsterdam. Parteneriatul asigură faptul că centrul de pregătire Wizz Air va fi operat în Budapesta pentru următorii 10 ani.

József Váradi, CEO Wizz Air, a declarat că, în această vară, vor fi 500 de piloţi şi 1000 de însoţitori de zbor ce vor fi instruiţi în mod continuu. Aceste numere se pot dubla în următorii 5-6 ani ca rezultat al expansiunii Wizz Air.

Este un proiect pe termen lung, care facilitează crearea de noi locuri de muncă, poate şi un venit suplimentar pentru operatorul aerian. Vom încerca să aflăm costurile pentru cei interesaţi să facă pregătirile la acest centru, individual.

Leave A Reply

Your email address will not be published.