Wizz Air a inaugurat ruta Brașov – Londra Luton!

0 2.820

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, a lansat astăzi primul zbor de la Brașov, către Londra.

Ruta dintre Brașov și Londra va opera de trei ori pe săptămână, luni, miercuri și vineri, oferind confort și flexibilitate sporite pasagerilor.

Londra este renumită pentru mai mult decât clădirile sale magnifice, Palatul Westminster, Trafalgar Square, Turnul Londrei, London Eye, Galeriile de Artă și Big Ben. De la muzee celebre sau repere arhitecturale, până la colțurile mai puțin cunoscute ale vieții de zi cu zi care alcătuiesc identitatea complexă a orașului, Londra se mândrește cu o diversitate de activități interesante pentru toată lumea. Are, de asemenea, o viață de noapte vibrantă și o mulțime de atracții pentru divertisment, piețe, catedrale, castele și, desigur, nenumărate puburi.

Cu un peisaj culinar divers, Londra are de oferit arome globale, de la mâncăruri tradiționale britanice, la mâncăruri internaționale. Piețele pline de viață ale orașului, cum ar fi Borough Market, reprezintă un festin pentru pasionații de mâncare.

Cu istoria sa regală, atracțiile faimoase la nivel mondial, scena culturală înfloritoare și ospitalitatea sa, Londra rămâne o destinație fermecătoare și care trebuie vizitată neapărat de călătorii din toate colțurile globului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.