blankblank

TAROM suplimentează locurile pentru Untold si mai introduce un zbor spre Cluj!

0 252

TAROM suplimentează capacitatea de transport spre Cluj cu încă 100 de biletele. Tarifele pornesc de la 77 de Euro pe segment. Biletele suplimentare care au fost alocate zilele trecute s-au vândut în mai putin de 48 de ore.

Compania TAROM anunță că biletele suplimentare pe care le-a introdus în sistemul de vânzare, cu destinația Cluj – Napoca și retur, s-au epuizat în mai puțin de 48 de ore datorită cererii enorme pentru festivalul UNTOLD. TAROM a decis introducerea a încă unui zbor suplimentar spre Cluj – Napoca, cu plecare în dimineața zilei de 4 august, cu prețuri care pornesc de la numai 77 de Euro pe segment.

În mai puțin de 48 de ore de la introducerea în sistem a două curse suplimentare pentru destinația Cluj, biletele s-au epuizat. Vestea bună este că am decis să introducem încă o cursă suplimentară, a treia la număr, pentru a veni în întâmpinarea fanilor UNTOLD. Sunt ultimele aproximativ 100 de extra locuri pe care le scoatem la vânzare cu destinația Cluj – Napoca, la un preț foarte bun care pornește de la 77 de Euro pe segment cu taxe și bagaje incluse„, a declarat Monica Cramer, Directorul Comercial al Companiei TAROM.

Cursa suplimentară TAROM, RO1641 din 04 August ajunge la Cluj – Napoca la ora 5 dimineața și este dedicată în principal fanilor UNTOLD care vor să se bucure pe deplin de una dintre cele mai impresionante zile de festival.

În prețul de 77 de Euro/segment sunt incluse toate taxele, bagajele de cală și de mână dar și formalitățile de check-in. Biletele sunt puse în vânzare începând de astăzi și rezervările se pot face direct pe site-ul www.tarom.ro. Locurile sunt limitate și cererea este foarte mare. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.