Wizz Air a inaugurat ruta Brașov – Dortmund!

0 98

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, a sărbătorit zborul inaugural al noii sale rute de la Brașov către Dortmund pe 2 septembrie. Compania aeriană începe operațiunile pe această rută, care va fi onorată cu două zboruri pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, oferind un program convenabil pentru pasageri.

Dortmund, cunoscut pentru moștenirea sa culturală bogată, stilul de viață urban și peisajele vibrante, invită călătorii să-i descopere farmecul. De la repere emblematice precum Biserica Sf. Reinold și Dortmund U-Tower, până la muzeele sale renumite, inclusiv Muzel Ostwall și Muzeul German de Fotbal, Dortmund promite o experiență captivantă și diversă pentru toți călătorii.

Program zboruri Brașov – Dortmund

W6 3729 Brasov 14:30 – 16:00 Dortmund
W6 3730 Dortmund 10:30 – 13:55 Brasov

Wizz Air este încântată să ofere o modalitate accesibilă și convenabilă de a explora orașul Dortmund și nordul Germaniei. Devotamentul companiei aeriene pentru tarifele accesibile și serviciile de calitate fac din aceasta alegerea ideală pentru călătorii care doresc să descopere noi destinații sau să-și viziteze prietenii și familia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.