Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Wizz Air a anunţat orarul de iarnă 2015 / 2016

0 409

Wizz Air a lansat orarul de iarnă 2015/2016 pentru România. Reţeaua de zbor Wizz Air va fi compusă din 93 de rute către 15 țări, de la 9 aeroporturi românești.

Frecvențe pe rute populare din România:

Rută Frecvență
București – Paris Beauvais 3 zboruri/săptămână
București – Madrid 6 zboruri/săptămână
București – Londra Luton 20 zboruri/săptămână
Iași – Bergamo (Milano) 2 zboruri/săptămână
Timișoara – Frankfurt Hahn 2 zboruri/săptămână

Daniel de Carvalho, Wizz Air, a declarat: “Ne face plăcere să prezentăm orarul pentru iarna 2015 în România. Multe destinații interesante pentru ski, business sau relaxare, cum ar fi Geneva, Londra, Bruxelles sau Madrid, sunt deja accesibile din București datorită tarifelor noastre scăzute și sperăm că cele 93 de rute atractive de iarnă, de la cele 9 aeroporturi românești, vor aduce multe zâmbete în România. Biletele pentru iarna 2015 sunt deja disponibile pe wizzair.com!”

Ruta nouă: Constanţa – Londra cu Wizz Air
Rută nouă: Timişoara – Torino cu Wizz Air

(Foto: Sorin Rusi / airlinestravel.ro)

Leave A Reply

Your email address will not be published.