fbpx Timisoara - Torino cu Wizz Air, din 30 martie 2015

Timişoara – Torino cu Wizz Air, din 30 martie 2015

1 336
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Începând cu sfârşitul acestei luni, o nouă destinaţie va fi disponbibilă de pe Aeroportul Internaţional Timişoara: Torino. Ruta Timişoara – Torino va fi operată de Wizz Air şi vor fi două zboruri pe săptămână. Aeronavele vor decola de la Timişoara, în fiecare zi de luni şi de vineri, la ora 6.00 şi vor ateriza la Torino la ora locală 7.05. Zborul retur va decola de la Torino la ora locală 7.35 şi va ajunge la Timişoara la 10.30. Cursele vor fi efectuate cu aeronave de tip Airbus 320.

Torino este cea de-a 17 destinaţie disponibilă direct de la Timişoara. În prezent, legătura cu Italia este realizată prin curse directe spre şi de la Veneţia (Treviso), Roma (Fiumicino), Bologna, Milano-Bergamo, şi Bari. De asemenea, există legături directe cu Franţa (Paris), Germania (Frankfurt-Hahn, Dortmund, Munchen, Munchen Vest – Memmingen), Marea Britanie (Londra), Belgia (Bruxelles), Spania (Madrid, Barcelona, Valencia) şi România (Bucureşti).

În această vară, la aceste destinaţii se vor adăuga şi cursele charter spre Turcia şi insulele greceşti.

1 comentariu
  1. […] Ruta nouă: Constanţa – Londra cu Wizz Air Rută nouă: Timişoara – Torino cu Wizz Air […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.