Wizz Air: 4 milioane de pasageri la Timișoara / 800 000 pasageri la Craiova

Wizz Air celebrează două repere importante ale pieţei locale: 4.000.000 de pasageri transportaţi pe rutele sale din Timişoara, precum şi 800.000 pe cele din Craiova. Norocoşii pasageri au călătorit pe rutele Frankfurt Hahn – Timişoara şi Paris Beauvais – Craiova. Au fost întâmpinaţi la sosire cu câte un voucher valoric oferit de WIZZ special pentru aceaste ocazii.

0 411

Wizz Air a început operațiunile de la Aeroportul Internațional Timișoara în 2008 și de atunci a investit în permanenţă în rețeaua sa în continuă creștere, mereu în căutarea de a aduce şi mai multe oportunități de călătorie la preţ redus pentru pasagerii săi.Wizz Air la Timișoara

În februarie 2009, Timișoara a devenit a zecea bază în reţeaua WIZZ și a treia din România. A creat beneficii importante pentru comunitatea locală prin susținerea pieței locurilor de muncă la nivel local în domeniul aviației și industriilor conexe, precum și încurajarea legăturilor de business cu alte țări europene.

4-milioane-pasageri-timisoara

Cu două aeronave alocate și o echipă locală formată din 70 de angajați, rețeaua WIZZ din Timișoara oferă acum 16 rute spre 8 țări. Inclusiv mai multe destinații importante din nordul Italiei, cum ar fi Bari, Milano Bergamo, Veneția Treviso sau conexiuni la unele dintre cele mai mari orașe din Europa, cum ar fi Eindhoven, Valencia sau Paris Beauvais.

Biletele pentru cele 16 rute disponibile din Timişoara se pot achiziţiona pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile începând de la doar 39 lei/segment.

Wizz Air la Craiova

În ultimele 12 luni, Wizz Air şi-a dublat traficul pe rutele sale din Craiova, ceea ce reprezintă o creştere de mai mult de 100% faţă de numărul pasagerilor transportaţi în aceeaşi perioadă a anului trecut.

800-mii-pasageri-craiova

Compania a început operaţiunile din Craiova în 2014 şi de atunci a investit constant în reţeaua sa în continuă creştere, mereu în căutare de a oferi oportunităţi de călătorie la cele mai mici preţuri. De altfel, în iulie 2014 Craiova devenea baza WIZZ cu numărul cinci în România.

Anul acesta WIZZ a crescut investițiile în Craiova la aproape 200 de milioane de dolari, prin alocarea a două aeronave, extinderea echipei sale locale la 75 de angajați și lansarea de noi rute spre Tel Aviv, Paris Beauvais, Veneția Treviso, Madrid şi de oferirea de 11 conexiuni spre 6 țări.

Noile oportunități de călătorie accesibile pentru pasagerii din Craiova sunt disponibile pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile începând de la 39 lei/segment.

Leave A Reply

Your email address will not be published.