Vrei să transferi bani acasă? Iată o soluție rapidă și sigură.

0 1.855

Anul 2020 a fost imprevizibil și tensionat din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Din martie, de când a fost decretată pandemia la nivel mondial, te-am informat constant despre condițiile de călătorie din / spre România, dar și despre zboruri și companii aeriene.


în tot acest timp, am fost contactat de tine, cel plecat peste hotare. Dorinta ta de a reveni in România a fost mare, dar imposibil în vremurile pandemiei.

Din păcate restricțiile de călătorie te-au blocat în țările străine, acolo unde ai plecat pentru a câștiga mai mulți bani pentru familie și pentru a le asigura un trai decent celor apropiați.

Știm că luna august era dedicat vacanțelor în România, alături de copiii și părinții rămași în țară. Dar 2020 te-a ținut și încă te mai ține departe de cei dragi. Pandemia de COVID-19 nu a trecut și încă există numeroase restricții impuse de autorități.

Diaspora românească numără milioane de români plecați peste hotare pentru o viață mai bună, din care faci și tu parte. Ca și El Rumañol din Spania, trimiți bani celor de acasă cât de des ai ocazia, dar si ganduri bune. Poate ți-a fost mai greu în perioada de lockdown, când băncile au fost blocate. Știm cazuri de oameni disperați pentru că nu puteau trimite bani acasă, nu puteau ajunge la o bancă sau la un centru de transfer bani. Pentru ei, dar și pentru tine, noi avem o propunere.

Vrei să transferi bani acasă?

Clipul lui El Rumañol este unul emoționant, iar mesajul transmis este unul puternic, pentru ca cei de acasă să știe că, undeva departe, tu te gândești la ei și faci tot posibilul să păstrezi legăturile cu țara mamă.

Iar tehnologia este de mare ajutor în aceste vremuri tulburi. Te ajută să îi vezi pe cei apropiați și din familie, să le spui cât de mult îți este dor de ei, dar și să transferi bani prin TransferGo, un serviciu de transferat banii online, rapid și sigur.

TransferGo este o companie internațională de transfer online de bani, care oferă o gamă largă de servicii accesibile și sigure de transfer. Poți selecta timpul de livrare dorit în funcție de nevoile tale.

Mecanismul este simplu. Faci un cont la TransferGO, inițiezi procedura de transfer a sumei dorite către contul dorit și apoi achiți transferul din contul tău bancar în contul TransferGO. Totul se poate face de pe telefon prin intermediul aplicației TransferGO și internet banking, fără să te deplasezi la bancă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.