blank

„Vreau să fiu Stewardesă” organizează un curs pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

0 909

„Vreau să fiu stewardesă” organizează în perioada 19-23 februarie la Bucuresti, Galeria Occidentului (Strada Occidentului nr.11), un curs pregătitor intensiv pentru persoanele care vor să treacă cu succes de interviul la o companie aeriană, cu accent pus pe specificul interviurilor organizate de companiile arabe care vin să recruteze în România.

Cursul este unul complex, se desfăşoară în limba engleză, durează 5 zile, 6 ore zilnic, şi va fi susţinut de către Nicoleta Gherman, însoţitor de bord la Qatar Airways timp de 10 ani, din care in ultimii 5 a ocupat funcţia de Cabin Services Director.

Invitaţi speciali:
• însoţitor de bord cu peste 10 ani experienţă în aviaţie
• specialist HR cu experienţă în recrutarea însoţitorilor de bord

Pe parcursul a 5 zile vei avea ocazia să înveţi şi să te pregăteşti intensiv pentru interviul la o companie aeriană, de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, vei primi feedback direct in legatura cu modul in care te-ai prezentat, cât și despre modul în care ai acumulat și aplicat cunoștintele dobândite la curs.

După cele 5 zile de curs, vei pleca acasă cu un întreg bagaj de cunoştinţe despre modul în care trebuie să comunici, să te prezinţi, să reacţionezi şi să rezolvi diversele taskuri date în cadrul unui interviu.

Mai mult, la final de curs vei avea un CV perfect, verificat şi corectat îndeaproape de un specialist HR, fotografii profesionale ataşate CV-ului, realizate de un fotograf profesionist şi vei învăţa de la un make-up artist şi un stilist cum trebuie să te machiezi şi să te coafezi în ziua interviului.

Taxa de participare:

• 200 euro, preţ special pentru înscrieri până pe 15 ianuarie
• 230 euro, pentru înscrieri între 16 ianuarie şi 18 februarie
*plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii

Taxa de participare include:
– 5 zile de curs intensiv – simulare interviu final – sesiune de hairstyle & make-up – sesiune foto – cosmetizarea CV-ului – cărţi pe CD: „How to answer flight attendant interview questions” de Joseph Belotti si “How to become an Air Hostess” de Patricia Telling – cafea, ceai, apă, sucuri pe toată perioada cursului

Leave A Reply

Your email address will not be published.