blank

Votează avionul preferat din „Planes” şi câştigă premii cu Blue Air

2 1.059

Din înaltul cerului, Blue Air te invită să intri în lumea plină de adrenalină a noii animaţii Disney – „Planes”/”Avioane”! Blue Air, în calitate de partener oficial „Planes” în România, alături de Cineforum, te invită să urmăreşti mult aşteptatul film „Avioane”, din 6 septembrie în cinematografele din toată ţara.

planes_2013_voteaza

Pentru a întâmpina „Planes” aşa cum se cuvine, Blue Air te invită la concurs, în perioada 09-31 august. Voteaza avionul preferat (click pentru a participa la concurs) şi poţi câştiga invitaţii la Avanpremiera animaţiei „Avioane” din 3 septembrie, bilete de avion Blue Air pentru toată familia şi multe premii surpriză. Votează zilnic avionul preferat şi vei avea mai multe şanse de câştig!

Planes, un spin-off al animaţiei Cars, din 2006, va avea premiera în cinematografele de la noi pe 6 septembrie, reinventând universul Maşini. Fanii „Cars”/”Maşini” stiu cel mai bine ce înseamnă o cursă pe cinste.

Planes Trailer 2013 Disney Movie

În filmul de animaţie „Planes”, haioasele maşini pline de personalitate se transformă într-o serie de avioane cel puţin la fel de simpatice, care se întrec printre nori şi nu pe pământ. Fiecare avion vesel colorat, fie că este militar, de agrement sau de viteză, este gata să îşi îndeplinească aspiraţiile înalte şi să înfrunte curajos adversarii de cursă aeriană.

Nu o să vă povestesc prea multe despre film, însă vreau să menţionez că Dusty este personajul principal, un avion mic de stropit recolte, dar cu vise mari, care se înscrie în concursul “Wings Around The Globe”. Alături de „micuţ” vor mai fi două avioane de luptă F-18 Bravo şi Echo, cisterna Chug, Dottie – un utilaj de încărcat şi de mentorul său – Skipper Riley – un avion Corsair istoric datând din cel de-Al Doilea Război Mondial.

planes_2013_avioane

Blue Air te trimite să experimentezi aventurile cele mai frumoase ale lui Dusty, Bravo, Echo şi Skipper… pentru că două dintre aeronavele companiei Blue Air poartă numele de Echo si Bravo.

Intră în concurs până pe 31 august 2013 şi VOTEAZA AVIONUL PREFERAT!

2 Comentarii
  1. Gabriela Stanassel says

    Buna seara!
    As dori sa stiu daca putem participa la avanpremiera filmului chiar daca nu suntem printre castigatorii concursului de pe facebook (sa ne platim biletele).Daca exista aceasta posibilitate va rog sa imi comunicati pe adresa de e-mail data, ora si locul proiectiei.

    1. Sorin Rusi says

      Filmul va intra in cinematografele din Romania pe 6 septembrie. Asa ca puteti sa mergeti oricand sa-l vedeti, dar dupa data mentionata mai sus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.