blank

Vor fi reluate zborurile directe între România și Egipt?

Conform publicației egyptindependent.com, zilele acestea a avut loc o întâlnire la nivel înalt între oficialii României și Egiptului. În urma acesteia, a fost semnat un acord pentru reluarea zborurile directe între cele două țări.

1 1.088

În urma accidentului aviatic din octombrie 2015, când a fost doborâtă o aeronavă rusească deasupra peninsulei Sinai, România și-a suspendat zborurile directe spre Egipt. La acea vreme a fost emisă și o avertizare de călătorie pentru cei ce doreau sa viziteze Egipt.

Zboruri directe între România și Egipt

În august, ambasadorul României la Cairo a solicitat reluarea zborurilor directe spre Cairo, menționând că tot mai mulți români doresc să viziteze Egiptul.

Întâlnirea de la Cairo a mai punctat și reluarea relațiilor comerciale și academice între cele două țări. România ar putea exporta diferite produse românești pe piața egipteană.

Oficialii au convenit, de asemenea, să sporească schimbul academic între instituțiile de învățământ egiptene și românești.

Tot în cadrul acestei întâlniri, ministrul comerțului și industriei, Tarek Kabil, a declarat că Egipt și România vor crea un grup comun de lucru pentru cooperarea bilaterală în domeniul IMM-urilor, despre care susține că ar contribui la combaterea șomajului în rândul tinerilor.

Revenind la zborurile directe între România și Egipt, cel mai probabil acestea vor fi operate de TAROM. Așteptăm și anunțul oficial!

Sursa informații www.egyptindependent.com

1 comentariu
  1. Paul says

    Sper sa aiba si preturi decente.
    Deocamdata un bilet dus-intors catre Cairo e 200 Euro via Milano.

Leave A Reply

Your email address will not be published.