Vivienne Westwood a creat noile uniforme Virgin Atlantic (foto)

0 732

Vivienne Westwood, cunoscuta creatoare de modă britanică, este cea care semnează cele mai noi uniforme ale echipei Virgin Atlantic, una dintre companiile omului de afaceri Richard Branson.Înrolată într-un proiect amplu, care a necesitat schiţe noi de design pentru 22 de modele de articole vestimentare purtate de echipajul Virgin, artista a reuşit să obţină piese impecabile şi inovative, total ieşite din comun pentru astfel de uniforme.

virgin_atlantic_uniforms

Pentru angajaţii de la Virgin Atlantic, uniforma este unul dintre lucrurile preferate, care le înfrumuseţează zilele la serviciu, iar investiţia companiei în noile modele de uniforme şi implicit asocierea cu un mare designer i-a făcut şi mai încrezători pe aceştia, toţi declarând că se simt minunat în noile creaţii.

Moda face un nou pas şi deja tot mai mulţi designeri îmbrăţişează conceptul de modă sustenabilă, iar Vivienne Westwood s-a gândit să integreze acest nou „trend” în proiectul cu Virgin Atlantic. Astfel, toate articolele vestimentare care completează garderoba stwardeselor, bărbaţilor şi piloţilor de la Virgin, au fost concepute utilizând o tehnologie nouă care reciclează haine vechi din poliester, creând fibre noi ce pot fi folosite pentru textile noi.

Aşa cum ne-a obişnuit iubita creatoare de modă prin colecţiile sale de până acum, şi costumele echipajului Virgin sunt haine care-ţi atrag atenţia prin croiala inedită, obţinute din materiale preţioase şi în culori puternice.

Noua garderobă Virgin Atlantic a fost lansată zilele trecute, într-un local din Londra. La strălucitorul eveniment a fost invitată cunoscuta formaţie Blondie, iar solista Debbie Harry a urcat pe scenă chiar într-un sacou roşu din noua uniformă a stewardeselor.

(Articol semnat de Mihaela Dalar Stanca)

Leave A Reply

Your email address will not be published.