VietJet Air a fost amendată cu 1000 de dolari pentru un bikini show neaprobat

2 1.384

VietJet Air, o companie low-cost din Vietnam, a fost amendată cu 1000 de dolari pentru un bikini show ce a avut loc în timpul unui zbor. Problema nu a fost modul în care s-a organizat show-ul, dar acesta nu a fost aprobat de Civil Aviation Administration of Vietnam.Operatorul aerian a încălcat reglementările locale de transport aerian prin organizarea unui eveniment neaprobat în timpul unui zbor.

blank

Şi acum să vedem partea frumoasă a lucrurilor. VietJet Air a organizat un mini-concurs de frumuseţe cu temă hawaiană. Cele cinci fete, care au participat la concursul de frumuseţe, au dansat sumar îmbrăcate timp de trei minute. Acestea sunt concurente la „Miss Ngoi Sao”. Spectacolul a fost organizat pentru a celebra zborul dintre Ho Chi Minh City şi regiunea turistică Nha Trang.

O altă problemă a vizat siguranţa zborului. Compania aeriană a permis filmarea şi fotografierea show-ului cu diferite gadgeturi – aparate foto/video, telefoane mobile şi tablete. Acest lucru a însemnat o încălcare gravă a regulamentului internaţional de siguranţă în timpul zborului.

2 Comentarii
  1. Maestrul Ra says

    Super !!! din toate punctele de vedere , pornind de la frumusetea Saigonului , si terminand cu frumusetea regiunii Nha Trang ….si nu mai vorbim de fete .
    Asta cu siguranta zborului – cu ap. de pozat, filmat- sa o lase mai incet , mai ales , daca avionul , nu este la decolare/aterizare .

  2. Sorin says

    Evenimentul a avut loc la mijlocul zborului! Actiunea mi-a placut. Mai ales ca nu este singura companie care face asa ceva…Finnair are cateva evenimente asemanatoare:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.