Târgu Mureş – Memmingen/Munchen Vest cu Wizz Air din aprilie 2013

1 620

Wizz Air a anunţat astăzi o nouă rută disponibilă, din aprilie 2013, din Târgu Mureş spre Memmingen/Munchen Vest, în sudul Germaniei. Această rută nouă va genera în primul an 30 000 de pasageri, va creşte la 9 rutele low cost din Târgu Mureş şi va ajuta în susţinerea unui total de 300 de locuri de muncă în regiune.

Wizz Air continuă să dezvolte turismul şi piaţa locurilor de muncă, implementând tarife mici şi adăugând noi rute din şi spre România. Memmingen este o poartă importantă spre Munchen şi Stuttgart, lucru ce va face această rută populară printre oamenii de afaceri şi profesioniştii care locuiesc peste graniţe. Regiunile apropiate, Allgau, Bavaria şi Alpii Germani sunt unele dintre cele mai populare destinaţii de călătorii pentru familii şi pentru ski din Germania, iar tarifele scăzute Wizz Air vor face aceste rută accesibilă pentru un număr din ce în ce mai mare de români aflaţi în cautare de destinaţii captivante.

Pentru a sărbători lansarea acestei noi rute, biletele Wizz Air de la Târgu Mureş spre Memmingen/Munchen Vest sunt disponibile deja la vânzare pe wizzair.com începând de la doar 73 Ron (un singur segment).

Vă reamintim că Wizz Air a renunţat la ruta Bucureşti – Budapesta!

1 comentariu
  1. Daniel San says

    Memmingen e München vest asa cum Sibiul este Pitestiul e Bucuresti vest. Corect ar fi fost „Memmingen la ceva peste 100km vest de München”. Q.E.D.

Leave A Reply

Your email address will not be published.