(Video) Zbor demonstrativ Boeing 787-9 ANA

1 208

Astăzi, 7 iulie 2016, Boeing şi ANA au lansat un video cu zborul demonstrativ operat de o aeronavă Boeing 787-9 Dreamliner. Acelaşi avion va putea fi văzut într-o evoluţie spectaculoasă, în perioada 11-13 iulie, în cadrul Farnborough International Airshow, Marea Britanie.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Zbor demonstrativ Boeing 787-9 ANA

La manşa aeronavei au fost comandantii Randy Neville, Van Chaney si John Misuradze, piloti de teste la Boeing. Materialul video este un teasing, care prezintă câteva demonstraţii tehnice planificate pentru show-ul aviatic din UK.

Boeing-787-9-ANA-zbor-demonstrativ

Boeing-787-9-ANA-zbor-demonstrativ

Boeing-787-9-ANA-zbor-demonstrativ

Pentru prima dată în istoria operatorului aerian ANA, o aeronavă Dreamliner va particpa la un show aviatic internaţional. Avionul este personalizat cu Muntele Fiji şi florile de cireş, două simboluri ale Japoniei. Va fi livrată în decursul acestei luni, devenind al 13-lea 787-9 Dreamliner din flota ANA (All Nippon Airways).

1 comentariu
  1. […] AirlinesTV: Zbor demonstrativ Boeing 787-9 ANA […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »