Frankfurt – San Jose cu Lufthansa şi serviciul Flying Lab

0 802

Începând cu 1 iulie 2016, Lufthansa zboară pe ruta Frankfurt – San Jose. Aeronava Airbus A340-300, având numărul de zbor LH488, a decolat pentru prima dată din Frankfurt pe 1 iulie, la ora 10:53 ora locală, îndreptându-se către San Jose, Silicon Valley.
Flying Lab Lufthansa

Zona este binecunoscută în toată lumea pentru start-up-urile și industria high-tech care se dezvoltă în regiune. Tot în Silicon Valley își au laboratoarele de cercetare mulți producători de automobile.

A340-300-Lufthansa-San-Jose

Pentru prima dată, Lufthansa și-a instalat pe acest zbor un Flying Lab, în care pasagerii au putut testa noi produse și servicii înainte ca acestea să fie implementate la scară largă. Motto-ul zborului către San Jose este „Virtual Reality„, un domeniu în care Lufthansa este lider în industria aviatică datorită conținutului multimedia pus la dispoziția pasagerilor.

În timpul zborului spre San José, pasagerii au putut încerca cele mai noi dispozitive digitale de la partenerul Samsung. S-au bucurat de Realitatea Virtuală prin intermediul Samsung Gear VR şi a tabletei Samsung Galaxy Tab S2. Astfel, pasagerii s-au putut bucura de filmulețe cu imagini de 360 de grade pe tot parcursul zborului de 12 ore.

Frankfurt-San-Jose-Lufthansa-inaugurare

În timpul zborului de întoarcere, sub motto-ul “Wellbeing during night flights”, pasagerii au testat Neuroon. O mască de dormit cu inteligență artificială proiectată să se adapteze la diferite obiceiuri de somn. Acest gadget este foarte interesant. Poate fi util pentru cei care zboară frecvent și au probleme cu adaptarea la schimbarea de fus orar.

Flying-Lab-Lufthansa

Dar pasagerii nu vor fi fermecați doar de Silicon Valley în timpul acestui zbor. Pentru prima dată, pasagerii sunt invitați să participe la evenimente organizate chiar de Lufthansa. Puteţi vizita Muzeul Tehnologiei din San Jose, aveţi ocazia de a privi balenele în Monterey sau să participaţi la o petrecere cu grătar. Prin intermediul acestor evenimente, Lufthansa își dorește să sărbătorească noua destinație alături de pasagerii săi.

Zborul din București către San Jose și retur, cu conexiune prin Frankfurt, poate fi rezervat începând de la 689 EUR. Lufthansa operează această conexiune de cinci ori pe săptămână, iar oaspeții pot alege între clasele Business, Premum Economy sau Economy.

Frankfurt – San José cu Lufthansa

Zborurile sunt operate de la Aeroportul Frankfurt, Terminal 1 (FRA) către Aeroportul Internațional Norman Y. Mineta San Jose (SJC). Orarul zborurilor în zilele de luni, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică:

LH488 Frankfurt 10:40 – 13:40 San Jose
LH489 San Jose 15:30 – 11:50+1 Frankfurt

Durata zborului este de aproximativ 12 ore. Sunt folosite aeronave de tipul Airbus A340-300, care sunt configurate în 3 clase şi pot transporta până la 298 pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.