fbpx Turkish Stars la BIAS 2015

(Video) Turkish Stars la BIAS 2015

1 347
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

După ce v-am anunţat data când va avea loc Bucharest International Air Show – BIAS 2015, astăzi am aflat şi prima formaţie de acrobaţii care a confirmat prezenţa. Este vorba de Turkish Stars, echipa naţională de acrobaţie aeriană a Turciei.

Turkish Stars şi-a trecut în program zilele de 20 şi 21 iunie 2015 pentru BIAS 2015. Ne aşteaptă o nouă ediţie Bucharest International Air Show la înălţime, iar meritele merg către echipa de organizare Bucharest Airports.

Mai jos aveţi un scurt fragment de la antrenamentele din 2012.

Şi un video de la evoluţia lor superba!

Formaţia Turkish Stars a fost prezentă şi la BIAS 2012, primul an în care AirlinesTravel a devenit partener media al evenimentului. Formaţia este singura din lume care evoluează, începând din 2004, cu opt avioane de luptă supersonice. Demonstraţiile la această categorie se fac, de obicei, cu şase avioane.

1 comentariu
  1. […] V-am anunţat şi o parte dintre invitaţii din acest an, printre aceştia fiind şi cei de la Turkish Stars. Aşa cum v-am obişnuit, AirlinesTravel a fost partener media la BIAS în 2012, 2013 şi 2014 şi […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.