Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

(Video) Primul Boeing 747-400 KLM în noul livery

0 2.364

Cei ce urmăresc pagina de facebook AirlinesTravel ştiu deja că operatorul olandez KLM a vopsit primul Boeing 747-400 (PH-BFT) „City of Tokyo” în noul livery. În decursul zilei de vineri, aeronava a ajuns la Amsterdam şi este pregătită să reintre în serviciul operaţional.

Primul zbor după revizie!

În aprilie 2014, KLM a lansat noul livery, iar prima aeronavă vopsită în noua schemă cromatică a fost un Embraer E-190. La finalul anului trecut, KLM a prezentat primele două aeronave Boeing 737 în noul liery. În luna februarie 2015, v-am prezentat primele imagini cu un nou avion de tip Boeing 777-300ER în livery nou KLM. Noul livery se poate vedea şi pe un Fokker 70 din flota KLM Cityhopper.

(Foto: Airplane-Pictures.net)

Leave A Reply

Your email address will not be published.