blank

(Video) Sfaturi şi recomandări dacă vrei să fii stewardesa

0 1.963

Meseria de însoţitor de bord stârneşte interesul multor tineri. Este o meserie plătită bine, implică multe zboruri şi călătorii spre diferite destinaţii de pe glob. Dar câţi dintre aceşti tineri sunt pregătiţi să lucreze la bordul unui avion şi câţi dintre aceştia ştiu ce înseamnă cu adevărat meserie de stewardesa?

Gândul a stat de vorbă cu Anca Dumitrescu şi Georgiana Ene despre meseria de stewardesa! Din materialul video de mai jos, aflaţi cum e bine să vă prezentaţi la interviu, regulile pe care trebuie să le îndepliniţi, aşteptările şi multe alte sfaturi.

„Job-ul de însoţitor de bord vine la pachet cu un salariu ce pleacă de la 1.000 de euro şi cazare în hoteluri din întreaga lume. Călătoria în jurul lumii este inclusă în pachet. Aparent, tot ce trebuie să faci este să zâmbeşti, să îţi păstrezi calmul şi să faci faţă momentelor tensionate. Dar pentru toate acestea trebuie antrenament. Ce presupune însă în realitate meseria de însoţitor de bord povestesc Oana Ene şi Monica Posmaieşi. În spatele zâmbetului, a prezenţei de spirit şi a stării de calm se ascunde o rigoare cazonă. Fiecare detaliu, fiecare gest, fiecare reacţie sunt muncite, studiate şi intens antrenate.”

Anca Dumitrescu şi Georgiana Ene şi-au dezvoltat o afacere (vreausafiustewardesa.ro (RO)/ howtobecabincrew.com (EN)) prin care îi ajută pe aspiranţii la această meserie – de steward – să obţină ceea ce îşi doresc.

Mai multe informaţii despre platforma online în engleză – How to be Cabin Crew!

Vreau să fiu Stewardesă a lansat în februrie 2015 o platformă internațională dedicată aviației și viitorilor însoțitori de bord, în continuarea proiectului început acum un an și jumătate în România. How to be Cabin Crew este noua identitate, prin intermediul căreia viitori însoțitori de bord din întreaga lume pot avea acces la informații și articole utile, joburi disponibile în domeniu, consultanță și cursuri online.

How to be cabin Crew este o platformă internațională dedicată însoțitorilor de bord, ce pune la dispoziție cititorilor toate informațiile de care au nevoie atunci când aleg o carieră în aviație. Site-ul cuprinde articole cu informații despre cariera de însoțitor de bord și cum poți ajunge să ai un astfel de job, interviuri cu stewardese de carieră, știri despre joburi disponibile în domeniu, jurnale de călătorie și povești despre experiențe din timpul zborului.

Succes!

Leave A Reply

Your email address will not be published.