blankblank

Noul livery Carpatair (foto)

2 1.600

Vă era dor de Carpatair? Nu prea s-a mai auzit nimic despre această companie aeriană românească, cândva operând multe zboruri cu plecare din Timişoara. După scandalul de la Timişoara, Carpatair a ieşit de pe piaţa din România, a restructurat flota şi a început un nou segment de business.

Din vasta flotă, Carpatair a oprit 2 Fokker 100 (YR-FKA şi YR-FKB) cu vârsta medie de 23 de ani şi a început să opereze curse charter şi să ofere servicii de leasing & ACMI. Soluţiile de Leasing ACMI oferă oportunitatea unei companii aeriene de a închirira sub formă Lease In sau Lease Out o aeronavă, pe termen scurt, mediu sau lung. Carpatair şi-a construit şi o relaţie pe termen lung cu diverşi tour operatori, specialişti în turismul businesses, oferind servicii conforme nevoilor unor organizaţii, corporaţii şi instituţii sportive.

Recent s-au dat verdictele în procesele dintre Carpatair şi aeroportul din Timişoara, iar veştile nu sunt bune pentru operatorul aerian. Instanţele de judecată dau câştig de cauză Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara, în litigiile cu compania Carpatair.

În ciuda problemelor, Carpatair continuă să zboare, iar azi a fost prezentat noul livery.

Cât şi cum va mai zbura, rămâne de văzut, dar are ambiţia de a rezista pe piaţă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.