blank

(Video) #DiscoverAlitalia – noul livery Alitalia

0 1.164

Pe 4 iunie 2015, în faţa a peste 1500 de angajaţi şi reprezentanţi mass-media, dar şi a prim-ministrului italian, Matteo Renzi, Alitalia a prezentat noul livery, noul brand, noile cabine şi servicii de la bordurile aeronavelor sale. Evenimentul a avut loc pe aeroportul Fiumicino din Roma.

După 46 de ani, dungile verzi de pe fuselajele aeronavele Alitalia vor dispărea. Noul livery este mai simplu, mai stilizat şi se doreşte a fi o identitate vizuală demnă de secolul 21. Se păstrează „A-ul” în culorile drapelului italian de pe coadă. Logo-ul „Alitalia” a fost scris cu un nou font mai modern, care transmite încrederea și asertivitatea noii Alitalia.

livery-alitalia-1

Noua schemă cromatică a fost prezentată pe un Airbus A330-200 (I-EJGA), un avion venit de la Etihad Airways şi intrat în flota Alitalia pe 1 iunie 2015. Pe 5 iunie, va opera primul zbor pe ruta Roma – Abu Dhabi, iar apoi va zbura la Milano.

Noul livery, noul brand, noile cabine şi servicii de la bordurile aeronavelor Alitalia reprezintă stilul clasic italian, dar proiectate cu un aer modern, proaspăt şi pentru viitor. Este vorba despre reconectarea companiei aeriene Alitalia cu Italia și promovarea Italiei în lume. Noile modificări sunt menite să aducă Alitalia în secolul 21, satisfăcând obiectivele ambițioase și așteptările exigente ale pieței.

Leave A Reply

Your email address will not be published.