Peste Atlantic in cockpit-ul unui Boeing 777-200 KLM

Din cockpit cu KLM: Zborul peste Atlantic în cockpit-ul unui Boeing 777-200 (Video)

1 525
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

KLM continuă serialul “Cockpit Tales” din cockpit-ul unui Boeing 777-200. În acest material video, accentul a fost pus pe traversarea Oceanului Atlantic, pe ruta Amsterdam – New York.

Zilnic, peste 4000 de zboruri sunt operate peste Atlantic în condiţii de siguranţă şi eficienţă maximă, cu toate că sunt zone cu acoperire radar mai slabă sau fără acoperire preţ de câteva ore. Cum e posibil aşa ceva? Aflaţi răspunsul în clipul de mai jos.

Cerul este împărţit în mai multe culoare de zbor. Peste Atlanticul de Nord sunt 10 culoare speciale, 5 pe fiecare sens. La intrarea pe aceste căi, aeronavele sunt obligate să zboare cu o anumită viteză şi la o altitudine predefinită pentru a nu se intersecta între ele.

Video: “Cockpit Tales” Din cockpit cu KLM: Cu Boeing 747-400 KLM la Sint Maarten
Video: “Cockpit Tales” Din cockpit cu KLM: Pilotul automat la un Boeing 737-800

(Sursa video: jetstreamtv.net)

1 comentariu
  1. […] de zbor peste Atlantic, un subiect pe care l-am mai abordat în urmă cu ceva timp pornind de la un material video creat de KLM. Astfel de situaţii nu sunt periculoase, dar cu siguranţă sunt foarte spectaculoase. Pe […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.