Din cockpit cu KLM: Cu Boeing 747-400 KLM la Sint Maarten (Video)

7 642
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Dacă eşti pasionat de avioane, de aviaţie, de zboruri şi de travel, cu siguranţă ai auzit de vestita plajă din Sint Maarten – Maho Beach.

Este locul ideal pentru iubitorii de avioane şi fotografie, dar şi pentru cei ce doresc să trăiască senzaţii tari când “jet blast”-ul se dezlănţuie asupra lor. Dar aici întâlnim şi unul dintre cele mai dificile aeroporturi din lume – Princess Juliana International.

Aeroportul are o pistă lungă de doar 2 300 metri, iar la un capăt este mărginită de plaja Maho. Aeronavele mari sunt nevoite să treacă foarte jos faţă de acestă plajă pentru a se “bucura” de toată lungimea pistei.

La finalul lui 2014, KLM a colaborat cu jurnalistul şi fotograful Sebastiaan Knoops pentru a realiza un video de senzaţie. Pe diferite reţele de socializare, YouTube şi site-uri de profil putem vedea mii de fotografii şi clipuri video făcute de turiştii aflaţi în vacanţă în Sint Maarten, dar puţine sunt cele făcute din cabina piloţilor.

Boeing 747-400 KLM la Sint Maarten

Sebastiaan Knoops a zburat în cockpit-ul unui Boeing 747-400 KLM, alături de căpitanul Tim ten Velde şi de co-pilotul Michel Vat, urmarind indeaproape întreg procesul de pregătire înainte de zbor, zborul peste Atlantic şi aterizarea la Sint Maarten.

Întreaga poveste se poate vedea în 4 materiale video pe jetstreamtv.net. Înainte de fiecare zbor, se face briefing-ul, apoi pregătirea aeronavei şi pregătirea de zbor.

Urmează decolarea de pe aeroportul din Amsterdam şi zborul spre destinaţia exotică. După 8.5 ore de zbor, urmează coborârea şi apropierea de punctul de aterizare.Aterizarea pe pista 10 şi rularea până la punctul de debarcare în Sint Maarten.

7 Comentarii
  1. […] “Cockpit Tales” Din cockpit cu KLM: Cu Boeing 747-400 KLM la Sint Maarten Video: Vedere din cockpit-ul unui 737-800 […]

  2. […] “Cockpit Tales” Din cockpit cu KLM: Cu Boeing 747-400 KLM la Sint Maarten Video: “Cockpit Tales” Din cockpit cu KLM: Pilotul automat la un Boeing […]

  3. […] Video: Aterizarea la Sint Maarten […]

  4. […] Din cockpit – Boeing 777-200 KLM Video: Din cockpit – Boeing 737-800 KLM Video: Din cockpit – Boeing 747-400 KLM Video: Din cockpit – ATR 42-500 TAROM Video: Din cockpit – Boeing 737-800 TAROM Video: […]

  5. […] Video: Din cockpit cu KLM: Cu Boeing 747-400 KLM la Sint Maarten […]

  6. […] de această experienţă inedită. Ceva asemănător puteţi vedea şi în Sint Maarten, când aeronavele vin la aterizare dinspre mare şi se pregătesc să pună roţile pe pista Aeroportului I…, Maho Beach fiind un loc ideal pentru cei pasionaţi de aviaţie şi […]

  7. […] Din cockpit: Boeing 747-400 KLM la Saint Maarten […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.