blank

Varșovia – Washington D.C. cu LOT Polish Airlines, din 2 iunie 2020

0 866

Începând cu 2 iunie 2020, LOT Polish Airlines ca zbura pe ruta Varșovia – Washington D.C.. Vor fi 3 zboruri săptămânale, în zilele de marți, vineri și duminică. Va fi a 10-a rută din portofoliul LOT, ce leagă Polonia de Statele Unite.

Zborurile vor fi onorate cu aeronave Boeing 787 Dreamliner. Distanța de aproximativ 7000 de kilometri va fi străbătută în 9 ore. Prin urmare, va fi cea mai rapidă rută de a călători din Polonia și întreaga regiune CEE către Washington D.C.

Orarul zborurilor Varșovia – Washington D.C. cu LOT Polish Airlines

LO39 Varșovia 16:50-20:30 Washington D.C.
LO40 Washington D.C. 22:25-13:25 (+1) Varșovia

Washington găzduiește cele mai importante unități administrative din SUA, dar și multe dintre cele mai mari companii din lume. 70 de firme cu venituri anuale de peste 1 miliard de dolari își au sediul sau principalele sucursale situate Washington. Printre acestea, amintim de: Amazon, Hilton, Discovery, MARS, precum și companii de armament (General Dynamics).

Washington este și o destinație turistică atractivă. Cele mai populare și frecventate locații includ: Casa Albă, Capitoliu cu o bibliotecă impresionantă și Curtea Supremă, precum și numeroase muzee.

Leave A Reply

Your email address will not be published.