Variaţiile de Live Blackjack cu cele mai bune cote

0 211

Fără îndoială că jocul de blackjack este unul dintre cele mai apreciate jocuri de masă. Îl evidenţiază cel mai clar stilul simplist de joc, cele 3 tipuri de pariuri care se pot depune dar şi rapiditatea cu care se desfăşoară o sesiune de pariere.

Nu aştepţi în jocul de blackjack minute în şir până la arătarea cărţilor ca în poker. Totul se desfăşoară pe repede înainte. Dar dacă joci online jocul de blackjack clasic, o să observi că parcă jocului îi lipseşte ceva, că prea dă dovadă de răceala unui „calculator”.

Îi lipseşte interacţiunea umană unică pe care un dealer adevărat o aduce în acest joc, factor extrem de important în popularizarea acestui joc.  Din fericire, ai la dispoziţie ca jucător secţiunea de live blackjack. Aşa că poţi avea acea experienţă de cazino adevărat dacă accesezi una dintre variantele de joc prezentate în rândurile care urmează.

Infinite blackjack

Să iei un Casa Pariurilor bonus fara depunere înseamnă că eşti un client fidel al platformei şi eşti recompensat cu o mulţime de bonusuri. Şi nu este deloc rău să fie aşa, pentru că şi tu îţi dedici timp şi resurse financiare consistente pentru a te delecta cu jocurile pe care platforma le oferă.

Şi în mod sigur că în periplul tău pe oferta platformei ai intrat şi pe secţiunea de jocuri de masă, acolo unde jocul de blackjack este disponibil într-o mulţime de variante. Şi este clar şi faptul că dacă îţi doreşti interacţiune umană secţiunea de live blackjack nu îţi este necunoscută.

Există o variantă de blackjack care poartă numele infinit şi te gândeşti ce ar putea să reprezinte această caracteristică prezentă în titlul jocului. Ei bine, producătorul Evolution Gaming care a lansat jocul în mediul online oferă posibilitatea ca un număr infinit de jucători să se alăture acestei mese de blackjack.

Pe lângă această facilitate deloc de neglijat, producătorul a adus în joc şi alte modalităţi de pariere ca Bust It sau Hot 3 pe care nu o să le întâlneşti în alte variante de blackjack. Şi ai la dispoziţie şi sistemul de pariere cunoscut sub numele de Six Card Charlie Rule care aduce o cotă de 2:1.

Ce spune această regulă de pariere acceptată în Infinite blackjack? Că poţi câştiga cu această regulă de pariere la fiecare mână jucată dacă reuşeşti să ai în mână 6 cărţi de blackjack care totalizează întotdeauna sub 21 de puncte.

blank
Cashback Blackjack

Cashback Blackjack

Dacă eşti un jucător activ de ceva vreme pe platforma ta favorită atunci este imposibil ca termenul de cashback să îţi fie unul necunoscut. Şi dacă ai pariat măcar o dată pe secţiunea sportivă ai avut la îndemână cel puţin un bonus de tip cashback.

Ce înseamnă această noţiune este simplu de explicat, în limita impusă de platformă depui un pariu şi în caz de eşec îţi iei banii pariaţi înapoi. Este modalitatea prin care platforma te încurajează să rămâi pe acea secţiune de pariere şi să acumulezi experienţă de joc care să nu te afecteze financiar.

Dar să întâlneşti această opţiune la un joc de masă şi în special la blackjack este o surpriză plăcută pentru orice jucător. Producătorul Playtech s-a gândit la această facilitate pentru tine şi vei vedea că o să îţi placă să o foloseşti aşa că nu te feri să accesezi această variantă de blackjack.

Aşa cum ştii cu siguranţă, în jocul de blackjack dealerul trebuie să „stea” dacă are în mână 17 puncte, fără să aibă dreptul să mai tragă nici o altă carte. Pentru tine este o veste bună pentru că numai în acest caz opţiunea de cashback se activează şi poţi beneficia în mod sigur de ea.

Cum trebuie să procedezi ca să o activezi este la fel de simplu ca şi jocul de blackjack în ansamblul lui. Dacă dealerul a rămas la 17 puncte trebuie să îţi verifici la rândul tău cărţile pe care le ai în mână şi în urma verificării să iei o decizie de pariere.

Este clar că dacă ai un punctaj mai mare decât 17 eşti din start câştigător şi nu îţi mai rămâne decât să încasezi câştigul care ţi se cuvine. Dar dacă ai în mână un punctaj inferior celui deţinut de dealer va trebui să iei o decizie care să nu îţi pună în nici un fel bugetul în pericol.

Dacă ai inspiraţie şi simţi că zeul norocului îţi este în preajmă, atunci în mod sigur că o să ceri o carte suplimentară. Şi în acest stadiu este la fel de clar că dacă o să primeşti o carte cu valoare mare vei trece peste 21 de puncte, dealerul va câştiga şi prin urmare tu vei pierde.

Dar dacă eşti un jucător experimentat şi nu te încrezi prea tare în noroc, atunci opţiunea de cashback poate să fie pentru tine soluţia ideală. O semnalezi dealerului, depui pe masă cărţile de joc şi îţi recuperezi pariul urmând să te foloseşti de bani pentru următoarea sesiune de pariere.

Free Bet Blackjack

Şi de această dată producătorul Evolution Gaming vine cu inovaţii în sfera jocurilor de masă şi mai ales pentru jocul de blackjack. Dacă ai la dispoziţie acest joc o să observi rapid cele 3 opţiuni de pariere, 21+3, Busst It şi Any Pair.

La fel de rapid o să determini şi mizele pe care jocul le acceptă şi care se încadrează între 1 şi 1000 de dolari. Deci poţi spune că ai în faţă un joc de blackjack pentru toate buzunarele. Merită să îl încerci, fie şi din curiozitate.

Şi dacă ai luat această decizie nu trebuie să aştepţi să ai parte în joc de pariuri gratuite, pentru că acest lucru nu o să se întâmple decât în varianta demo de joc. Free Bet Blackjack nu înseamnă deloc acest lucru, deşi din denumirea jocului ai fi tentat să crezi acest lucru.

În această variantă de blackjack, pe lângă faptul că dealerul este obligat să rămână la 17 puncte, pentru tine există 2 opţiuni majore de care te poţi folosi gratuit. Deci dacă apelezi la split sau double nu te va costa nimic suplimentar. De unde şi termenul free prezent în titlul jocului de care poţi profita de fiecare dată.

Concluzie

Orice joc de masă are un alt impact pentru jucător dacă este jucat în secţiunea de live. Jocul de blackjack se mulează de minune pe această dorinţă aducând acea senzaţie unică de cazino adevărat. Joacă Infinite Blackjack, Cashback Blackjack şi Free Bet Blackjack, bate întotdeauna dealerul şi bucură-te de frumuseţea inegalabilă a acestui joc!

Leave A Reply

Your email address will not be published.