Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

UTair a intrat în posesia primului Boeing 737-800 Next Generation

0 341

Pe 9 octombrie 2013, UTair, unul dintre principalii transportatori aerieni din Rusia, a intrat în posesia primului Boeing 737-800 Next Generation. UTair are comandate 40 de avioane 737 Next Generation, iar cestea vor fi livrate în următorii ani. Comenzile au fost plasate la Paris Air Show 2011.

UTair+delivery_med

Boeing 737-800 Next Generation UTair are o capacitate de 162 de locuri şi beneficiază de Boeing Sky Interior, unul dintre avantajele cu care vin echipate noile avioanele Next Generation.

UTair are peste 40 de ani vechime în industria aviaţiei civile. În prezent, operează una dintre cele mai mari flote din Rusia, fiind în top 3 după capacitatea de transport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.