blank

URAL Airlines a confirmat: Aeronava Airbus A320 va decola de pe terenul agricol, unde a aterizat din cauza unor probleme tehnice!

0 587

Ural Airlines a confirmat că va încerca să zboare cu Airbus A320 direct de pe terenul agricol unde este blocat în urma unei aterizări de urgență, în afara aeroportului, pe 12 septembrie.

Transportatorul rus a spus că ia în calcul „mai multe opțiuni pentru mutarea aeronavei de pe teren” și a menționat că așteaptă livrarea sistemelor hidraulice de susținere pentru „efectuarea testelor trenului de aterizare, testarea componentelor și studii suplimentare.”. „Planul include și demontarea scaunelor pentru a face aeronava mai ușoară”, se arată în declarație.

Avionul Airbus A320, înmatriculat RA-73805 (c/n 2166), transporta 161 de pasageri și șase membri ai echipajului, pe conexiunea Soci – Omsk. Din cauza unor probleme tehnice, a aterizat pe un câmp din Siberia.

În urma verificărilor și inspecțiilor tehnice, motoarele aeronavei nu necesită reparații suplimentare. Au fost curățate de resturi și vor fi pregătite să fie turate la maxim pentru a readuce în zbor aeronava A320.

Inginerii și tehnicienii fac lucrări de întreținere și verifică atent avionul pentru a remedia problemele de bază, pregătind în același tinp avionul pentru relocare. Presa internațională mai aduce în discuție și ideea că avionul va putea decola de pe terenul arabil doar în sezonul rece, când acesta va îngheța.

Leave A Reply

Your email address will not be published.