blankblank

United Airlines a început să blocheze unele locuri din cauza creșterii greutății medii a pasagerilor americani!

0 442

United Airlines, al treilea transportator american, nu poate vinde unele locuri pe zborurile sale din cauza creșterii greutății medii a pasagerului american. United a început să blocheze trei până la șase locuri din mijloc pe fiecare dintre avioanele sale Boeing 757 la începutul acestei săptămâni, potrivit blogului de călătorie Live and Let’s Fly.

Schimbarea temporară este rezultatul creșterii greutăților medii de iarnă ale clienților, așa cum este prescris de FAA. Pentru a fi în conformitate cu cerințele actuale de greutate și centrare la Boeing 757, United va bloca anumite locuri între 1 noiembrie și 30 aprilie 2023”, a spus compania aeriană.

FAA (Administrația Federală a Aviației) impune companiilor aeriene limite de greutate și cerințe speciale de echilibru.

Scaunele afectate sunt aparent acoperite cu huse roșii și au un semn pe care scrie „ Acest scaun este temporar scos din funcțiune – nu vă așezați ”. Centurile de siguranță sunt închise.

United va trebui să țină scaunele blocate până pe 30 aprilie, deoarece FAA cere companiilor aeriene să țină cont de greutatea medie mai mare a pasagerilor în lunile de iarnă, când oamenii poartă haine mai grele. Agenția a crescut mediile de bază ale greutății pe care transportatorii le folosesc pentru calculele lor în stabilirea masei la decolare, reflectând creșterea în greutate a americanilor.

Mediile în lunile de vară, inclusiv bagajele de mână, au crescut de la 65 kg la 81 kg pentru pasagerii de sex feminin și de la 83 kg la 90,7 kg pentru bărbați. Companiile aeriene adaugă încă 2,2 kg pentru îmbrăcăminte în timpul lunilor de iarnă, o estimare necesară pentru a fi folosită în echilibrarea greutății avioanelor.

Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, bărbatul american adult cântărește în medie 90,1 kg, în creștere de la 75,4 kg, în 1960. Femeia are o greutate medie de 77,5 kg față de 63,6kg în 1960.

Aceste cifre se bazează pe date colectate din 2015 până în 2018 și, prin urmare, nu includ greutatea pe care mulți americani au dobândit-o în timpul pandemiei de Covid-19. Un studiu al Universității de Stat din New Mexico a constatat că 48% dintre adulții americani au spus că greutatea lor a crescut în primul an al pandemiei. Un studiu separat al Asociației Americane de Psihologie a constatat că creșterea medie în greutate în rândul celor care au raportat creșteri a fost de 13 kg.

Peste 42% dintre adulții americani sunt obezi. Epidemia de obezitate este atât de gravă, de fapt, încât aproape 71% dintre americanii născuți după 1997 nu sunt eligibili pentru serviciul militar, cel mai adesea pentru că sunt prea grași pentru a fi eligibili, arată datele Pentagonului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.